Ann

Ons verhaal

Ann

Twintig jaar geleden richtte ik als jonge vrouw Instituut Ann Tielens op. Na mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste waagde ik meteen de sprong en opende ik de deuren van het instituut dat zich op klassieke schoonheidszorgen zou richten. 

Door de jaren heen groeide mijn passie voor huidverbetering. Mijn klant een gezonde en stralende huid bezorgen, daar draaide het om. Ik werd helemaal gebeten door alles wat met het verbeteren van de huid te maken had. Dit zorgde voor een transformatie in het instituut. De klassieke schoonheidszorgen maakten plaats voor hoogtechnologische apparatuur die mijn klant een stralend gezonde huid konden garanderen. 

Ik voelde dat ik nog meer wilde en ging mij helemaal verdiepen in gezonde voeding en de effecten ervan op de huid en het lichaam. Dit zorgde ervoor dat ik naar schoolbanken terugkeerde en een 4-jarige opleiding tot voedingsconsulente bij de Gezondheidsschool volgde.

Door de jaren heen werd ik ook bekroond tot Skin Coach door The Happy Skin en werd ik in 2019 finaliste voor Schoonheidssalon van het jaar. Zo evolueerde Instituut Ann Tielens van een schoonheidssalon naar een Cosmedisch Huidinstituut.

Tot vandaag blijf ik mij continu bijscholen in alles wat met de huid te maken heeft, zodat een kwalitatief en eerlijk advies garant blijft staan.