5 Redenen waarom Hydrafacial jouw perfecte lentebehandeling is

BLOG

5 Redenen waarom Hydrafacial jouw perfecte lentebehandeling is

Of je huid nu nood heeft aan een huidverbeterende peel, een microneedling met de Skinpen of een manuele behandeling met huidverbeterende ingrediënten: bij ons kan je altijd terecht voor de beste kwaliteit.

Om deze kwaliteit te blijven garanderen, bevinden we ons in een constante zoektocht naar de crème de la crème van de huidverbeteringssector.

Dat bracht ons jaren geleden bij Hydrafacial. De resultaten van deze populaire behandeling bliezen ons omver. Hoewel je een Hydrafacial treatment doorheen het hele jaar kan inzetten, staat hij tijdens de lente écht in zijn kracht.

Wij geven je graag 5 redenen waarom Hydrafacial jouw perfecte behandeling voor de lente is. 

 

1. De instant glow

Hydrafacial’s meest gekende troef is de instant stralende glow na een behandeling.

Dat komt omdat we tijdens meerdere fases van de treatment dode huidcellen op een veilige maar krachtige manier verwijderen. Doffe, vale huidcellen die zijn opgestapeld tijdens de winter verdwijnen in een handomdraai.

Nadien gaan we verder met een bom aan hyaluronzuur en andere krachtige werkstoffen. 

Deze brengen we aan d.m.v. een gepatenteerde techniek waarbij wij de ingrediënten tot in de diepere lagen van je huid insluizen.

Gevolg? De meest stralende glow OOIT door de intense hydratatie. De werkstoffen werken een tijdje verder door. Drie dagen ná de behandeling is je glow het allermooist.

 

2. De frisse blos

Een Hydrafacial Treatment bestaat uit 4 fases: zuiveren, exfoliatie, verwijderen van onzuiverheden en het insluizen van werkstoffen. Iedere stap gebeurt met een gepatenteerde tip die de opname van ingrediënten verhoogt en de doorbloeding van je huid stimuleert.

Hierdoor herstellen wondjes beter en toveren we een frisse ‘lente-blush’ op je wangen.

 

3. Een nooit geziene zuivering

Zwarte puntjes en andere onzuiverheden duwen we niet manueel uit. We zuigen ze weg met een unieke zuiverende vloeistof.

Zo verwijderen we de afvalstoffen tot diep in je poriën. Zwarte (en witte) puntjes verdwijnen als sneeuw voor de zon en je huid voelt glad aan. Een perfect canvas voor je luchtige lente make-up.

Tijdens de behandeling worden onzuiverheden, dode huidcellen en gebruikte serums opgevangen in een hygiënische afvalcontainer. Deze vloeistof noemen we de Skin Gunk en kan je ‘bewonderen’ na je treatment. Ben jij ook zo benieuwd naar jouw Skin Gunk?

 

4. Een bom aan antioxidanten

Na de zuiveringsfase boosten we je huid met een bom aan antioxidanten. Deze fase is enorm helend en jouw partner in crème ter bescherming tegen mogelijke huidschade van de eerste lentezon.

 

5. Langdurig resultaat

De eerste dagen na de behandeling is je huid op haar allermooist, maar het resultaat van een Hydrafacial Treatment is zichtbaar tot wel 30 dagen na je behandeling. Mooier wordt het niet.


Lenteactie: HELLO GLOW!

Plan je tot 20 juni een Hydrafacial Signature facial in samen met een mini pedicure met OPI Gelcolor t.w.v. 220 euro, dan geven wij je onderstaande treatments (t.w.v. 95,00 euro) er GRATIS bij cadeau:

  • Hydrafacial Perk Eye of Lip Booster (t.w.v 50 euro)
    Een extra verstevigende én hydratatie boost voor je ogen of lippen (aan jou de keuze).
  • Flash make-up van jane iredale (t.w.v 45,00 euro)
    Stralend de deur uit na jouw treatment met een gezonde, huidverbeterende jane iredale make-up.

Boek hier je behandeling