Permanente ontharing

Permanente ontharing

​Ongewenste of overmatige beharing is niet langer een probleem! De verwijdering van ongewenst haar op het gelaat of lichaam kan met de VPL Energist Ultra Plus sneller en aangenamer dan ooit. In plaats van scheren, epileren met pincet, harsen of elektrische epilatie en laser kan nagenoeg alle overtollige haar op een eenvoudige en pijnloze manier verwijderd worden.

ENERGIST VPL ULTRAPLUS

De veiligste en efficiëntste manier voor definitieve ontharing.

De Energist VPL UltraPlus™ wordt gebruikt voor tal van schoonheidsbehandelingen als permanente ontharing, huidverbetering, en acné-behandeling, pigmentvlekken-, couperose- en rosacea-vermindering.

Dit apparaat gebruikt de wereldberoemde Variable Pulsed Light (VPL™) technologie voor permanente ontharing en huidverbetering. Dankzij deze technologie kunnen zowat alle huidskleuren en zelfs ook de lichtere haarkleuren doeltreffend en veilig behandeld worden.

Dankzij al het wetenschappelijke onderzoek achter Energist VPL en ervaring van medische laserspecialisten die het apparaat mee hebben ontwikkelen, is de technologie evenwaardig aan de krachtigste ontharingslasers op de markt, maar scoort ze zelfs veel hoger op vlak van veiligheid.

Maak een afspraak