Minerale Make-up

Minerale Make-up

Kunnen huidverbetering en make-up hand in hand gaan? 

Wel als je kiest voor minerale make-up. We geven hier meteen een kanttekening bij, want niet alle minerale make-up werkt huidverbeterend. 

Daarom zijn wij bij Instituut Ann Tielens voorstander van jane iredale - The Skincare Make-up. 
jane iredale is gekend voor haar zuivere minerale make-up dat de wetenschap achter skincare gebruikt om je dagelijks te laten stralen. Jij krijgt dus het beste van alle werelden op je gelaat. Deze make-up haalt het beste in je naar boven, verzorgt tegelijkertijd je huid en zorgt voor hoge prestaties op je gelaat. 

Zuivere Minerale Make-up 

Het maakt voor jane iredale niet uit wat je huidconditie of huidtype is, want er is steeds een oplossing voor je te vinden om je te laten stralen.

jane iredale voegt aan haar zuivere minerale make-up botanische extracten en antioxidanten toe. Dit is alles wat je huid nodig heeft om te stralen. 
Kijk maar eens naar een ingrediëntenlijst van pakweg je foundation. Staat er als eerste ingrediënt talk vermeld, dan wil je al eens twee keer nadenken.

Make-up zonder schadelijke stoffen 

Talk is een vulmiddel dat vaak in cosmetica wordt gebruikt. Het zorgt ervoor dat de prijs van een product gedrukt kan worden, omdat het een goedkoop middel is om een potje te vullen. Er is een grote maar, want talk zorgt ervoor dat je huid uitdroogt en verstopt met alle schadelijke gevolgen vandien. 

Investeer je in huidverbetering, dan wil je zo ver mogelijk weglopen van talk en andere vulmiddelen. Je wil make-up op je huid dat kan werken zonder schadelijke stoffen én dat is exact wat jane iredale doet. 

Bij jane iredale ben je gerust dat je alleen nog gezonde ingrediënten op je gelaat krijgt. We gaan voor gezonde ingrediënten die een hoog prestatieniveau hebben naar huidverbetering toe. 
Ook dan ben je bij jane iredale aan het goede adres. Dit merk wil haar ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden. Zo wordt er gewerkt met herbruikbare verpakkingen van duurzame materialen, worden de grondstoffen niet getest op dieren en zoeken ze steeds naar manieren om de ecologische voetafdruk te verkleinen. 

Make-up dat zorg draagt voor de planeet 

jane iredale is dus niet alleen goed voor je huid, maar ook voor onze planeet. 
Je dagelijkse huidverzorging dien je af te werken met een degelijke zonnefilter. Winter of zomer dien je jezelf te beschermen. Waar er licht is, kan er zonneschade optreden. De zon is dan ook de grootste oorzaak van huidveroudering. 

Minerale make-up met SPF

De jane iredale foundations hebben een fysische filter van SPF15 tot SPF25. Titaniumdioxide en Zinkoxide geven je dagelijks de nodige bescherming. Omdat de producten de nodige antioxidanten bevatten, bieden ze je een dubbele bescherming. 
Sinds het prille begin van jane iredale wordt het merk warm onthaald door skincare professionals zoals dermatologen en esthetische artsen. Net omdat je de producten voor het gelaat kan aanbrengen na een intense peeling of esthetische ingreep. 

Minerale make-up aanbevolen door skincare professionals

jane iredale volgt ook steeds een strikt testbeleid om veilige producten op de markt te brengen. Zo worden de producten getest op fototoxiciteit, gevoeligheid, SPF, zware metalen,… . 

Wil jij graag ontdekken wat de minerale make-up van jane iredale voor u kan betekenen? 

Boek hier uw foundation test of maak hier een afspraak voor een workshop. 

Maak een afspraak